Låna & LäsGå med i vår bokklubb Låna och Läs och så har du 60 olika titlar skrivna av vår tids främsta författare på nattduksbordet eller i favoritfåtöljen. Du lånar en bok i taget och byter till en ny när du vill och i vilken Bokiabutik du vill. Den sista boken du lånar får du dessutom behålla! Ett smartare kliv in i bokens fantastiska, förunderliga värld finns nog inte. Välkommen! Kostar 399 kr för ett år.  

Så här går det till:

  • Du kan när som helst bli medlem.
  • Böckerna byter du när du vill och var du vill.
  • Den bok du har vid läsårets slut får du behålla.
  • Biblioteket fylls på allt eftersom böckerna ges ut.
  • Har du varit medlem tidigare har du fått en broschyr med alla titlar per post. Du kan även ladda ner en broschyr som pdf genom att klicka här.
Erbjudande
Under den första månaden av läsåret, dvs till och med den 16 september, kommer alla som går med i läsklubben att, så länge lagret räcker, få en kasse med ett exemplar av tidningen Vi Läser, bokmärken, "Bokrecept" och medlemsrabatter. "Bokrecepten" är tänkt att du ska fylla i när du läst boken och låta den ligga kvar i boken för att skicka vidare tips till andra medlemmar.

Bästa presenten
Varför inte dela med dig av dina läsupplevelser och ge bort ett presentkort till Låna & Läs nästa gång du skall uppvakta någon. Inte nog med att mottagaren får behålla sin favoritbok, hon eller han får dessutom möjlighet till 60 andra läsupplevelser. Delad glädje är dubbel glädje heter det ju.

Välkommen till Låna och Läs och en resa i litteraturens underbara värld!

Se mer information om erbjudandet genom att klicka här.

Lennart Bergström
Bokhandlarn