tisdag 10 februari 2015

Akademibokhandeln Vängåvan startar butiksstafett på Instagram

Akademibokhandeln Vängåvan startar butiksstafett på Instagram
I dag startar vi vår butiksstafett på Instagram. Stafetten innebär att vi visar upp vår butik, våra medarbetare, varor och vår vardag på vårt Instagramkonto, @Bokhandlarn, under hashtag #vipåvängåvan. 

Vi tänker berätta om vår arbetsvardag hos oss i butiken i Sundsvalls Stenstad.

– Detta är ett sätt att lyfta vår butik och vår personal samt att bjuda in till vår jobbvardag i butiken. Stafetten kommer att pågå under hela 2015 med någon eller några veckor i varje årstid på vårt Instagramkonto, säger Lennart Bergström, bokhandlare på Akademibokhandeln Vängåvan.

– Det här ska bli jätteroligt. Vi kommer verkligen att visa alla glädjeämnen i butiken och vilka härliga medarbetare vi har i vår butik. Dessutom kommer vi att tipsa om våra favoritprodukter, både böcker och annat säger Malin Gullman, bokansvarig på Akademibokhandeln Vängåvan.

Följ vår butiksstafett på Instagram/bokhandlarn. Sök på hasthtag #vipåvängåvan. Vill du skicka ett Instagram till oss använder du adressen @bokhandlarn.


Har vi tur kanske någon annan bokhandel hakar på också. Om oss
Akademibokhandeln Vängåvan har sina anor från 1840-talet, då den driftige affärsmannen Anders Petter Landin startade den första bokhandeln i Sundsvall. Bokhandeln har under sin mer än 175-åriga existens funnits i ungefär samma kvarter i Sundsvall. 1993 flyttade vi in i nuvarande vackra och generösa fd banklokaler i kvarteret Olympen - vid Vängåvan, Storgatan 22. Vi är privatägda men med franchiseavtal med Akademibokhandeln. Läs mer om vår historia här.

Inga kommentarer: