måndag 15 april 2013

Bokloppis!

Många kunder frågar vad man ska göra av begagnade böcker som skulle kunna rensas ur bokhyllan där hemma. Då kom jag på en idé.

Vi stödjer BRIS (Barnens Rätt i Samhället, http://www.bris.se/) genom att våra kunder lägger sina växelpengar i den bössa som finns vid kassan. Vi har blivit en av de tre butiker inom Bokia som bidrar med absolut mest pengar till detta välgörande ändamål.

Idéen är enkel: Lämna in dina begagnade böcker till oss och vi säljer dessa i ett Bokloppis. Behållningen går direkt till BRIS.

Nu är Bokloppis i gång. 

Vi har fått in många fina böcker som våra trevliga kunder har lämnat in efter att ha rensat i sina bokhyllor. Nu finns en hel gondol med dessa böcker för 5 - 50 kr. Det finns en hel del fynd, så skynda in och titta. Författare som Bodil Malmsten, Björn Ranelid, Håkan Nesser, Henning Mankell finns med. Barnboken Julgröten av Sven Nordqvist är ett av fynden. Han är mest känd för Pettsson-böckerna och Julgröten är en av hans första barnböcker, utgiven 1986. 
Vi tar fortfarande mot dina böcker som du rensar ur bokhyllan. De måste vara säljbara och i hyfsat bra skick. Det kan vara romaner, deckare, biografier, osv. Bokklubbsböcker (t ex Bra Böcker) har tyvärr inget värde, inte ens fem kronor. Släng dessa.

Lennart Bergström
Bokhandlarn

Inga kommentarer: