fredag 31 december 2010

Martin och Olivia far ut i världen

Martin och Olivia lämnar oss nu i samband med årsskiftet för att resa ut i världen, Dom har varit hos oss ett bra tag under och efter sina gymnasiestudier.

Olivia reser till sin moster och hennes man som är läkare i Nya Zeeland och stannar där någon månad innan hon ger sig iväg för att utforska Australien. Kanske det blir någon tripp till öarna i Stilla Havet. Hon räknar med att vara på andra sidan jordklotet till sommaren då hon kommer tillbaka till den svenska sommaren.

Martin har pluggat japanska under sin studietid och nu åker han iväg för att slipa på sin japanska på ett universitet i Tokyo. Han räknar med att bo hos en värdfamilj någon månad för att sedan hitta ett studentboende. Martin planerar att i första hand plugga japanska under vårterminen men fungerar det bra kanske han stannar ytterligare en termin.

Dom har båda lovat att skicka resebrev som våra bloggläsare kommer att få ta del av. Det blir säkert en hel del äventyr att berätta om. Vi har ju alla sett vad som kan hända "down under", (Crocodile Dundee, någon?).

Vi önskar Olivia och Martin lycka till och välkommen tillbaka!

Lennart

Inga kommentarer: